Mitä teemme

Å-asunnot auttaa etsimään sopivan kaupunkikodin tai sijoitusasunnon sekä remontoimaan sen

Å-asunnot on urbaani toimisto, joka etsii asiakkailleen kiinnostavia kaupunkikoteja sijoitusasunnoiksi ja kodeiksi – sekä auttaa remontoimaan asunnoista koteja kestävällä ja kiinnostavalla tavalla.

Panostamme läpinäkyvään palveluun sekä yksilölliseen ja huolella tehtyyn remonttiin, joka kunnioittaa jokaisen asunnon uniikkeja piirteitä ja saa sen tuntumaan kodilta.

 

Näin toimimme:

Teemme kaupunkikodin tai sijoitusasunnon löytämisestä vaivatonta

Oman kodin tai sijoitusasunnon löytäminen voi olla joskus vaikeaa. Vaihtoehtoja on paljon, eikä oma aika – tai omat tiedot – aina riitä. Me haluamme tehdä asunnon löytämisestä vaivatonta ja auttaa sinua löytämään sopivan kaupunkikodin tai sijoitusasunnon helposti.

Autamme remontoimaan huolella ja harkiten

Kodin tai sijoitusasunnon remontti ei ole vain remontti. Se on keino tuoda asunnon yksilölliset piirteet esiin ja tehdä asunnosta koti.

Panostamme remontoinnissa ajattomiin ja kestäviin valintoihin. Suosimme mahdollisuuksien mukaan suomalaista ja lähellä tuotettua.

Teemme töitä luotettavien tekijöiden kanssa, joiden kanssa olemme toimineet pitkään yhdessä.

 

Millaisen kodin tai sijoitusasunnon sinä haluaisit?

Kerro meille, millaista kaupunkikotia tai sijoitusasuntoa sinä mietit – me kerromme, miten voimme auttaa sellaisen löytämisessä ja remontoimisessa.

 


Tietosuojaselosteeseen

 

“Kaikki asunnot ovat uniikkeja. Jokaisessa yksiössäkin on asioita, jotka erottavat sen muista ja tekevät siitä persoonallisen.”